Elk één2018-11-10T21:00:18+01:00

Campagne Elk Eén

Naar aanleiding van 10 jaar ‘Een Hart voor West-Vlaanderen lanceerde het Streekfonds de campagne ‘Elk Eén’. In 10 jaar kon het Streekfonds in totaal € 1.200.000 aan financiële steun of net iets meer dan 1 euro per West-Vlaming aan meer dan 300 projecten toewijzen. Met de campagne ‘Elk Eén’ wil het Streekfonds op zo kort mogelijke tijd opnieuw 1 euro per West-Vlaming inzamelen ten voordele van ‘Een Hart voor West-Vlaanderen’.

West-Vlaamse bedrijven en organisaties steunen Elk Eén

Meer dan 100 West-Vlaamse bedrijven en organisaties steunden de campagne Elk Eén en schonken al minstens 1 euro per werknemer aan ‘Een Hart voor West-Vlaanderen’. Ook Voka West-Vlaanderen zette haar schouders onder de campagne om zo het sociale engagement van vele West-Vlaamse bedrijven in de verf te zetten en hen ook te linken aan sociale verenigingen of organisaties die beroep kunnen doen op de expertise of andere vormen van ondersteuning.

Coeur Couvert

De restaurantactie ‘Coeur Couvert’ van het Streekfonds in samenwerking met verschillende partners was het startschot van de campagne ‘Elk Eén’ in 2017. Doelstelling was om 100 geëngageerde West-Vlaamse restaurants, bistro’s en andere horecazaken deel te laten nemen aan deze actie om  gedurende 1 maand hun klanten uit te nodigen om 1 euro extra te betalen per tafel/rekening.  Deze eerste editie van ‘Coeur Couvert’ bracht zo’n € 25.000 op, met dank aan de partners en alle deelnemende horeca-zaken.

Steun de campagne ‘Elk Eén’ of organiseer zelf een actie

Ook u kan als individu, als stad of gemeente of met uw bedrijf of organisatie uw euro schenken of een actie opzetten waarvan de opbrengst aan ‘Een Hart voor West-Vlaanderen’ wordt geschonken. Van een jubileum tot een bedrijfsfeest, van een sportmanifestatie tot een benefietconcert, alle acties krijgen van ons ook communicatieve ondersteuning via Focus-WTV en de Krant van West-Vlaanderen. Voor grotere initiatieven kunnen wij ook een deel logistieke of operationele ondersteuning bieden. Al wie zich engageert om 1 euro per werknemer, klant, inwoner, deelnemer of lid in te zamelen en te storten voor dit goede doel wordt dan ook mee opgenomen in onze communicatie.

Ga naar de bovenkant