Elk één2018-02-20T14:46:26+00:00

Campagne Elk één

Naar aanleiding van 10 jaar ‘Een Hart voor West-Vlaanderen lanceert het Streekfonds de campagne ‘Elk Eén’. De voorbije 10 jaar konden we in totaal € 1.200.000 aan financiële steun aan meer dan 300 projecten toewijzen. Dat is net iets meer dan € 1 per West-Vlaming. Het is onze bedoeling om met de campagne ‘Elk Eén’ evenveel in te zamelen ten voordele van projecten voor maatschappelijk kwetsbare kinderen of jongeren in West-Vlaanderen.

Voka West-Vlaanderen en Streekfonds slaan handen in elkaar

Na een eerste grote geslaagde restaurantactie ‘Coeur Couvert’ lanceert het Streekfonds samen met Voka West-Vlaanderen een nieuwe campagne in kader van ‘Elk Eén’. De campagne richt zich op alle West-Vlaamse bedrijven die zich willen engageren voor het goede doel en minimum 1 euro per werknemer doneren voor ‘Een Hart voor West-Vlaanderen’.

Voka West-Vlaanderen en het Streekfonds willen zo het sociale engagement van vele West-Vlaamse bedrijven in de verf zetten en hen ook linken aan sociale verenigingen of organisaties die beroep kunnen doen op de expertise of andere vormen van ondersteuning van de bedrijven.

Ook u kan als individu, als stad of gemeente of met uw bedrijf of organisatie uw euro schenken of een actie opzetten waarvan de opbrengst aan ‘Een Hart voor West-Vlaanderen’ wordt geschonken. Van een jubileum tot een bedrijfsfeest, van een sportmanifestatie tot een benefietconcert, alle acties krijgen van ons ook communicatieve ondersteuning via Focus-WTV, de Krant van West-Vlaanderen en De Streekkrant/De Zondag. Voor grotere initiatieven kunnen wij ook een deel logistieke of operationele ondersteuning bieden. Al wie zich engageert om 1 euro per werknemer, klant, inwoner, deelnemer of lid in te zamelen en te storten voor dit goede doel wordt dan ook mee opgenomen in onze communicatie.

S E C R E T A R I A A T    S T R E E K F O N D S    W E S T – V L A A N D E R E N

Contactgegevens