PROJECTEN2020-12-18T11:17:31+01:00

Projecten

(witruimte)

Het Streekfonds lanceerde samen met diverse partners meerdere projectoproepen voor financiële steun voor organisaties die werden getroffen door de coronacrisis.

COVID-19

(witruimte)

Met ‘Een Hart voor West-Vlaanderen’ steunt het Streekfonds projecten van organisaties die zich inzetten voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren.

Hart voor WVL

(witruimte)

Via JOEF kunnen jongeren projecten van leeftijdsgenoten een financieel duwtje in de rug kunnen geven. Het concept is gebaseerd op het model van YouthBank.

JOEF

(witruimte)

De Muziekbank is een initiatief van het Streekfonds West-Vlaanderen ter ondersteuning van individuele kansarme kinderen of jongeren met talent voor muziek.

De Muziekbank

(witruimte)

(witruimte)

MyMachine is een initiatief waarbij kinderideeën voor ‘droommachines’ worden gerealiseerd via samenwerking tussen verschillende onderwijsniveaus.

MyMachine

(witruimte)

Als peter van de actie Een Hart voor West-Vlaanderen zet eregouverneur Paul Breyne zich nog steeds in voor kinderen en jongeren die maatschappelijk kwetsbaar zijn.

Prijs Paul Breyne

(witruimte)

Via projectrekeningen steunt het Streekfonds personen die een initiatief nemen dat het algemeen belang ten goede komt en waarvoor nog financiële middelen nodig zijn.

Projectrekeningen

(witruimte)

Via de Community Account kunnen initiatiefnemers snel de nodige financiële steun werven voor kleinschalige, kortlopende sociaal-culturele projecten.

Community Account
Ga naar de bovenkant